Internet Portaler

Lov af Attraction Forenklet

Livet i indre fred, at være harmonisk og uden stress, lydbøger er den nemmeste form for eksistens. Ænder, Newburyport er forpint, nysgerrig og kildede referat af livet i en Ohio husmor, hvis sind kan vandre fra en metafysisk gåde – “Hvad betyder en kylling tænker, når den ser på et æg? Lucy Ellmann’s Ducks, Newburyport overgår selv Mantel på længden front – du skal bruge 45 timer til at lytte til det i sin helhed. Men jeg stoler på, at det er acceptabelt at bemærke, at forlagsvænskhed har konspireret om at gøre to virkelig væsentlige lydbøger til rådighed for os på netop det tidspunkt, vi måske har brug for dem. Du skal angive din e-mailadresse for at modtage adgangskode via e-mail.

8. Du vil nu modtage en e-mail bekræftelse af din gave ordre. Hans Cromwell er som han nogensinde har været – alt-mærkende, behersket, konstant beregning, hvilken vej vinden vil blæse. Men vi ved, hvad karakteren ikke kan, ikke før tæt på slutningen: at han endelig vil falde i konflikt med de kræfter, han har været outwitting så længe. Fortalt af Ben Miles, der spillede Thomas Cromwell på scenen, og med hvem Mantel har dannet et tæt samarbejde (de arbejder på et billedprojekt til at ledsage bøgerne), det tager os gennem de sidste år af Cromwell liv, fra henrettelsen af Anne Boleyn til hans egen eventuelle fald. I deres nyeste forklædning, lydbøger er blevet lettere at fordøje end nogensinde før.

For at få din musik fri i den totale forstand af ordet, du sandsynligvis nødt til at bryde et par moralske koder og endda et par love. Hvorfor ikke hente et par stykker? Hvis det ikke har været siden børnehaven, kan det være tid til at genopdage denne enkle fornøjelse, der nydes af mennesker rundt om i verden i stigende antal. Storynory er en fantastisk ressource for folk, der er på udkig efter gratis lydbøger til deres børn. Hvis du har små på udkig efter en godnathistorie, har vi også en liste over de bedste børnelydbøger. Lydbøger er en fantastisk måde at komme ind i dine yndlingstitler på, samtidig med at du holder dine hænder og eyeline fri til at fokusere på andre ting.

Kunst journalisering er en måde at indarbejde mange typer af kunst på ét sted. Det er en af de bedste lydbøger for dem interesseret i at lære mere om historien om race relationer i USA som fortalt af en sort kvinde, der oplevede undertrykkelse og lad det være motivator for at blive en af de vigtigste stemmer i moderne tid. Og nu pint-størrelse stjerne har fortalt lydbog version af Hair Love, en sød historie om en far lære at style sin datters hår. Metode til at lære sprog ved lydbøger på engelsk. Mantel har talt om nødvendigheden af rytmer af sprog og mønstre – de lignelser og metaforer, hændelser, ordforråd – at hun indsat i Wolf Hall til at bære hele projektet, og Miles er intimt bevandret i dem.

Alligevel virker hele systemet stadig lidt skrøbeligt. Selv hvis du ikke har problemer med at læse, kan du stadig have problemer med at koncentrere sig efter en lang dag stirre på en skærm til arbejde, finde tid nok i mellem ærinder, eller føler sig engageret med materialet. Vi er lige ved at passere det punkt, hvor det stadig er morsomt at joke om alle de box-sæt / mængder af Proust / semi-færdige DIY projekter, vi kan indhente i den kommende periode med selv-isolation og social afstandtagen. Når social distancering blev vores nye livsstil, den gode folk på Audible udgivet en stak lydbøger gratis, alle for at hjælpe med at holde alle underholdt, mens vi brugte mere tid (læs: al vores tid) hjemme og indendørs. Men du kan lige så godt spørge, hvordan vores egne tanker kan fortsætte i løbet af et helt liv – bevidsthed er, hvad vi har, vores naturlige måde at få mening ud af verden.