Generelt

Retsmedicinsk regnskabs – CSI Accounting job

Retsmedicinsk regnskabs er en af de hurtigst voksende områder i accounting job på markedet i dag. Dette specialiserede område er interessante og dynamiske og giver ubegrænsede muligheder for de næste par årtier.
Retsmedicinske revisorer arbejde i to primære områder, undersøgende regnskabs- og retssager støtte. Undersøgende regnskab omfatter ikke bare de tal og dokumenter af en virksomhed, men erhvervsmiljø samt. Retsmedicinske revisorer undersøge de finansielle transaktioner i en virksomhed og udarbejde oplysninger, der kan bruges i en kriminel eller civil retssag. Retsmedicinske revisorer give efterforskningstjenesterne eller yde støtte til retstvister.
Retsmedicinske revisorer vil ofte bruge tid på den virksomhed, de ved at undersøge, indsamle og analysere finansielle data. De fleste af denne analyse er gjort på computeren, så gode IT-færdigheder og viden om software er afgørende for denne stilling. Den retsmedicinske revisor vil indsamle beviser og dokumentation, der kan anvendes i en retssal procedure, og vil forberede rapporter til at blive brugt forvaltningen af selskabet undersøges, parter i retssager eller retshåndhævende myndigheder. Ofte, vil retsmedicinsk bogholder være forpligtet til at vidne i retten eller giver depositioner om deres resultater.
Retsmedicinske revisorer er ansat af en række virksomheder og organer. Mange retshåndhævende myndigheder har retsmedicinske revisorer ansat til at bistå med efterforskningen. Ofte, Følg disse revisorer pengene sporet for at hjælpe med at spore og retsforfølge en forbryder. Mange CPA virksomheder har retsmedicinske revisorer ansat, og flere virksomheder, der specialiseret i retsmedicinsk accounting til at bistå med aktionær og partnerskab tvister, business tab, svig eller medarbejder tyveri undersøgelser og professionel uagtsomhed spørgsmål. Andre retsmedicinske revisorer arbejder for eller med forsikringsselskaberne til at undersøge driftstab og andre typer af fordringer. Retsmedicinske revisorer arbejder rutinemæssigt for eller med de retshåndhævende myndigheder, advokater, forsikringsselskaber, virksomhedsejere og regeringsorganer.
Omkring 40% af de øverste 100 revisionsfirmaer i USA nu har en retsmedicinsk regnskabs-afdelingen, og feltet forventes at blive en af de top 20 arbejdsmarkeder i de næste par år. Hvordan bliver du en retsmedicinsk bogholder? En Bacheloruddannelse i regnskab er påkrævet, og de fleste er allerede statsautoriserede revisorer (CPA). Yderligere kurser inden for områder som retshåndhævelse og strafferet er normalt kræves, og nogle juridiske uddannelse er nyttigt. Kan du forfølge en akkreditering som en certificeret svig censor (CFE) fra Foreningen for certificeret svig undersøgerne. Dette er en nationalt anerkendte akkreditering minder om betegnelsen, CPA.
Posten lønninger i dette område spænder fra opad på $30.000 til $60.000, men erfarne retsmedicinske revisorer overstiger ofte $100.000 per år og meget mere. Så hvis du er på udkig efter en lukrativ, interessante job med masser af mobilitet opad, mener forensic accounting. Med næsten ubegrænset vækst i de næste årtier er det en regnskabsmæssig job med stort potentiale.

17 thoughts on “Retsmedicinsk regnskabs – CSI Accounting job”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.