Generelt

3 slagfast rettelser til din markedsføring Woes

Hvor mange gange har din konkurrent fået én på dig? Følelsen af at være efterladt bare spiser væk, indtil du gøre noget ved. Problemet er, at vi ofte føler, at vi har fået at komme med nogle store plan for at få vores forretning skyrocketing igen. Lad dig ikke narre! Kom tilbage på markedet er ikke så hård som det ser ud med disse stor effekt, let at bruge rettelser.
1. det magiske tal – 1
Gennemføre en “annoncere 1 element ad gangen” motto for din reklame strategi. Betyder at du ikke kan sælge mere end ét element ad gangen? Nej… men vente til efter salget.
Når en kunde ser mere end én af et produkt, der tilbydes på utroligt lave priser, er han forvirret. Hvoraf den ene er bedre deal? Hvoraf den ene er han foretrækker? Disse spørgsmål tilskynde tøven – en marketing’s største røvere. I stedet tilbyde forbrugeren et produkt, der komplimenterer hans køb i en nærliggende display… eller endda på kasseapparatet. Du vil gøre ekstra overskud i stedet for at miste et salg.
2. overliste dine konkurrenter
Din konkurrence er på udkig efter dig i alle de sædvanlige steder. Ikke gå der. Stille og roligt kigge efter nye metoder til reklame og nye markeder til at målrette.
Niche-markeder giver den perfekte snige taktik for at nå nye kunder. Her er de vigtigste… sub opdele dine aktuelle marked i mindre, mere specifik niche-markeder. Gør dig bekendt med de behov og bekymringer af niche, så præsenterer dig selv som pro i deres hjørne. Efterlad din konkurrence i støvet med intensiteten af nye perspektiver, der kommer din vej.
Modernisere en gammel markedsføring teknik, der stadig bærer en tæve – postkort. Ja, disse små, billige marketing værktøjer stadig bære en personlig besked, der er hurtig og let at læse, men med nye high-impact farver og designs at fange opmærksomhed af læsere. Din konkurrence vil ikke engang ved, at du bruger dem!
3. fremme kommunikation
Kommunikation er afgørende for at forstå dine forbrugere. Tilskynde spørgsmål før salg, under salg og efter salget. Gør det nemt og behageligt.
Give praktisk kontaktoplysninger på alle dine salg materialer, herunder hjemmesider. Hvis du befinder dig overbelastet med spørgsmål, skabe en ofte stillede spørgsmål side hvor klienter kan få svarene, de har brug for uden at så meget af din tid.
Forvirret kunder, hårde konkurrenter og kommunikation uheld vil ikke stjæle overskud fra din konto når du ordne ting med de 3 hurtige tips.
Copyright 2005 Cutts Group, llc

1 thought on “3 slagfast rettelser til din markedsføring Woes”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.