Generelt

Den bedste tid til at ordne dit kredit er nu

NÃ¥r du bliver interesseret i kredit, har 2 ting sandsynligvis allerede er sket:
1) dit kreditkort er dårlig og har været for engang
2) du vil have noget i livet som en ny bil eller hus og din dårlige kredit forhindrer dig i at opnå det.
På dette punkt, du vil påbegynde din kredit reparation rejse, og hvis du fortsætter, vil du ende på en vej til stadigt stigende velstand. Argumentet for at have god kredit er temmelig indlysende, men jeg vil kort gentage nogle punkter: med god kredit kan du købe store varer til rimelige priser, som du kan nok ikke råd til andet. Meget få mennesker er heldige at have den enorme mængde af kontanter, det tager for at købe en hjem. Det er derfor de låne penge fra bankerne. Når de har god kredit, de får penge på favorable vilkår, og de kan leve et relativt overdådige livsstil. Med dårlig kredit eller ingen kredit, de muligheder du har i livet for hvor du bor, og hvad du ejer er yderst begrænset. Når du beslutter dig for at reparere din kredit, har du allerede gjort beslutningen om at vende dit liv omkring, vil slutte op fører dig gennem nuværende finansielle krise og få dig til det punkt, hvor dine penge forvaltes godt, og du føre den livsstil, du ønsker.
Hvor svært er det at reparere min egen kredit?
Folk tror ofte, at reparere deres kredit er hård, eller at de behøver at leje og dyre, specialiserede professionelle til at gøre arbejdet for dem. Dette er langt fra sandheden, og i virkeligheden er der love mod virksomheder opladning folk up-front for noget arbejde at reparere deres kredit. Mange mennesker vælger at springe denne indsats, og i stedet indlede reparere deres egen kredit og dette hjælper dem på to måder:
1) det gør dem virkelig tænke over hvad førte dem til denne problemer i første omgang. Denne form for selvransagelse er nødvendig, hvis personen, der nogensinde planlægning på at ændre de vaner, der førte dem til denne kreditstramning på samme sted
2) det vil undervise dem værdien af kredit på en måde, der ikke vil ske, hvis nogen andre gør arbejdet for dem.
Og sandheden i sagen om kredit reparation er: det er ikke raketvidenskab ved enhver strækning af fantasi. Hvis du kan skrive letlæselige bogstaver og læg dem i en evelope, stemple dem og tage dem til dit lokale posthus, er du godt kvalificeret til at reparere din egen kredit. I betragtning af at mange kredit reparation agenturer er faktisk snyd, eller dem, der virker godt kan opkræve meget høje gebyrer, er det din egen bedste interesse at gøre den lille niveau af læring, der kræves for at lave din egen kredit. De eneste kvalifikationer du skal reparere din kredit er: vilje til at lære, en indsats for at leve til dine finansielle fortiden og ændre dine veje og ønsket om at udføre denne opgave på en vedvarende måde. Internettet er i øjeblikket den bedste kilde til information, du kan bruge til at reparere kreditter. Der er endda nyttigt samfund af mennesker, som har været igennem processen før, reparere deres egen kredit, som kan tilbyde dig støtte og indsigt på din kredit reparation indsats. Det første skridt mod credit reparation er den største, men når du har indledt på rejsen, det endelige resultat er en meget bedre tilværelse end din nuværende.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *